Регистрация на сайт

Къде да регистрирам моя сайт?

След като вече имате изграден и работещ сайт, за да привлечете по-голям трафик или клиенти  много добра възможност е той да бъде регистриран в големи портали, търсачки, каталози, директории, социални мрежи и в подходящите за конкретния отрасъл бизнес, който имате.

Това, от една страна ще го направи откриваем в интернет пространството, ще се индексира от търсещите машини, ще увеличи посещенията към сайта, а от друга ще се популяризира като услуга, дейност, бранд.

За да се посети Вашият сайт от търсещата машина е необходимо тя да попадне на линк към него. Това става като се използват връзките към Вашият сайт, които са добавени във вече индексиран такъв. Затова е важно той да присъства в повече уеб страници.

Другият начин е сами да предложим нашият сайт на места, посочени от самите търсещи машини.

ВАЖНО!!!

Преди да се добави един сайт, за да бъде одобрен и индексиран без да се налага да е отхвърлен е необходимо да се вземат предвид следните правила:

  • Да има качествено уникално съдържание ( копирането на информация или дублирането от друг такъв не се толерира), с включени ключови думи (в url също), заглавие на страницата до 69 знака, важните думи в strong;
  • Да се изготви карта на сайта: sitemap;
  • Да се проверят всички линкове дали не са счупени и работят коректно;
  • Да се направи оптимизация на изображенията – Заглавие и  Alt тага на всички снимки да са попълнени;
  • Пермалинковете ( името на публикацията в url) да не съдържат стоп думи като в, и, на, а, заглавието на поста да не е с номер, а с title;
  • Пълно съвпадение на текста при търсене
  • Сайтът дa не е в режим Maintenance Mode или с включена опция забранен за търсачки.

 

Какво ви предлагаме:

  1. Създаване на профил в социални мрежи като Фейсбук, LinkedIn, Google+, Twitter, Инстаграм и др. по желание.
  2. Създаване на акаунт и добавяне на информация относно дейността на вашият сайт в подходяща категория на отрасъла, адрес, снимки, лого, телефони, представяне, ключови думи и информация на английски при необходимост.

 

Регистрациите в порталите и директориите са еднократни, но е необходимо при промяна на информацията за контакти, фирмено описание, нова дейност и др. тя да бъде актуализирана. На вашият фирмен/служебен имейл се изпраща линк за потвърждение, който е необходимо да бъде активиран.

Вие ще получите пълен списък с пароли, потребителско име или имейл за всяка една регистрация, която е направена за Вашият сайт, с оглед достъп и управление на акаунта.