FB страница

  • Home
  • FB страница

Управление на фирмена Фейсбук страница

Подходяща за фирма, организация, онлайн магазин, артист, обществена личност, музикант, група, с цел популяризиране на вашата дейност, услуга или идея.

fbpage
fb-page

Какво да очаквате от мен?

1. От личния Ви профил ще създам бизнес страница с конкретната за нея информация - категория, отрасъл и т.н. 2. Добавяме корица - банер или снимка, с размери 850 пиксела на 315 пиксела, и профилна снимка - лого, с размер 180 на 180 пиксела; 3. Попълваме информацията, относно това кой/ кои сме ние, какво предлагаме, каква е нашата дейност, идея, адрес, телефон, уеб сайт. 4. Първи публикации/постове 5. Добавяне на администратори за страницата
  • Допълнителни услуги

    Една от целите на Фейсбук страницата е да привлича интереса на вашите фенове и да ги подтиква към взаимодействие с Вас, да популяризира бизнеса Ви. Чрез рекламите там да се увеличава трафика към нея, да споделяте съдържанието от вашия уеб сайт. Предлагам месечен абонамент, включващ брой постове, създаване на събития, фотоконкурс, игра с награди, създаване на рекламна кампания и имиджов банер, нова корица, галерия от снимки.