Регистрация на уебсайт

  • Home
  • Регистрация на уебсайт

Къде да регистрирам моя уебсайт?

След като вече имате изграден и работещ уебсайт, за да привлечете по-голям трафик или клиенти много добра възможност е той да бъде регистриран в големи портали, търсачки, каталози, директории, социални мрежи и в подходящите за конкретния отрасъл бизнес, който имате.

Това, от една страна ще го направи откриваем в интернет пространството, ще се индексира от търсещите машини, ще увеличи посещенията към уебсайта, а от друга ще се популяризира като услуга, дейност, бранд.

За да се посети Вашият уебсайт от търсещата машина е необходимо тя да попадне на линк към него. Това става като се използват връзките към Вашият уебсайт, които са добавени във вече индексиран такъв. Затова е важно той да присъства в повече уеб страници.

Другият начин е сами да предложим нашия уебсайт на места, посочени от самите търсещи машини.Виж информациятa тук.

registracia-website
maps-bg

Важна инфорация

Преди да се добави един уебсайт, за да бъде одобрен и индексиран без да се налага да е отхвърлен е необходимо да се вземат предвид следните правила: - Да има качествено уникално съдържание ( копирането на информация или дублирането от друг такъв не се толерира), с включени ключови думи (в url също), заглавие на страницата до 69 знака, важните думи в strong; - Да се изготви карта на уебсайта: sitemap; - Да се проверят всички линкове дали не са счупени и работят коректно; - Да се направи оптимизация на изображенията - Заглавие и Alt таг на всички снимки да са попълнени; - Пермалинковете ( името на публикацията в url) да не съдържат стоп думи като в, и, на, а, заглавието на поста да не е с номер, а с title; - Пълно съвпадение на текста при търсене; - Уебсайтът дa не е в режим Maintenance Mode или с включена опция забранен за търсачки.
  • Нужно ли е да регистрирам уебсайта си по няколко пъти?

    Регистрациите в порталите и директориите са еднократни, но е необходимо при промяна на информацията за контакти, фирмено описание, нова дейност и др. тя да бъде актуализирана. На вашият фирмен/служебен имейл се изпраща линк за потвърждение, който е необходимо да бъде активиран. Вие ще получите пълен списък с пароли, потребителско име или имейл за всяка една регистрация, която е направена за Вашият уебсайт, с оглед достъп и управление на акаунта.

  • Какво Ви предлагам:

    1. Създаване на профил в социални мрежи като Фейсбук, LinkedIn, Twitter, Инстаграм и др. по желание. 2. Създаване на акаунт и добавяне на информация относно дейността на вашият уебсайт в подходяща категория на отрасъла, адрес, снимки, лого, телефони, представяне, ключови думи и информация на английски при необходимост. • Dir.bg, Svejo.net, Start.bg, Napred.bg, Гювеч, All.bg, BGtop.net, Yes.bg, Yellowpages, Golden pages, DMOZ, www.bezplatno.net, www.top-obiavi.net, firm.bg, directory.bg, ad-bg.net, www.jabse.com, bgsaitove.com. econ.bg, firmi.v.bg, diri.bg, 4bg.info, http://bgdirectory.net/, bulsites.com, search.dir.bg/add_site.php, www.getlokal.com, dobavi.me, bgbiznes.eu, adportal.bg, dirbulgaria.com, web-lookup.com, bgwebcatalog.eu, addsites.eu, saitove.org, dirbox.net, saitove.biz, need.bg, firms.hotget.net, • Търсачки: Yahoo, Bing, Google, Yandex. • Фирмени каталози и портали, регионални каталози. • Регистрация в Google maps и bgmaps.com.